Kissi pissii väärään paikkaan, koiruus kiskoo hihnassa, lomareissu tulossa eikä hoitajaa?

YHDESSÄ LÖYDÄMME RATKAISUN

Animal active tarjoaa Pohjois-Pohjanmaalla luotettavat ja ammattitaitoiset eläintenhoito sekä -koulutus palvelut jo vuodesta 2013!
Tarvitsit tapahtumaasi erilaista esiintyjää tai luennoitsijaa, on silloin kissojen kouluttaminen ja aktivointi monen mieleen. Tai mikäli kissasi kynsii sohvan kulmaa ja koirakin naapureita ulvonnallaan ilahduttaa niin me osaamme auttaa!
Myös reissun ajan kotihoitokäynnit kuuluvat palveluihimme, jolloin pääset huoletta matkaan ja lemmikkisi saa jäädä tuttuun koti ympäristöönsä ilman matkustus- ja hoitopaikka stressiä.


Kouluttaminen aloitetaan aina ensin palvelun tarpeen kartoittamisella, onko kyseessä temppu tai aktivointiin liittyvä kouluttaminen vai jokin ei toivotun käyttäytymisen kitkeminen. Jos kyseessä on ei toivotun käyttäytymisen tai toiminnon kouluttamiskäynti, niin palvelun kartoittamisen yhteydessä käymme läpi mahdolliset syyt ei toivotulle käyttäytymiselle ja ensimmäisenä pois suljemme terveydelliset seikat ja tarvittaessa ohjaamme eläinlääkärikäynnille.
Mikäli terveydellistä syytä käyttäytymiseen ei ole eikä näin ollen ole myöskään estettä kouluttamiselle, laadimme koulutus suunnitelman sekä kouluttajan käyntikerrat jatkossa mikäli niitä tarvitaan. 
Kaikilla koulutus käynneillä annamme teille kattavat ohjeet sekä vinkit miten lemmikkinne kanssa edetä.

Hoitaminen tapahtuu meillä pääasiassa tällähetkellä kotikäynnein, mikä on monille lemmikeille paljon stressittömämpi vaihtoehto kuin matkustaminen tuntemattomaan hoitopaikkaan, monelle lemmikille kuten kissoille on näin mukavampaa jäädä tuttuun turvaliseen kotiympäristöön omistajien reissun ajaksi. Osassa tapauksista otamme lemmikkejä hoitoon myös kotiimme Kiiminkiin, jolloin lemmikki pääsee kodinomaiseen hoitopaikkaan perheen ja arjen keskelle hoitojakson ajaksi.

Meidät voit tavata ja pyytää myös moniin eri eläintapahtumiin esiintymään kissa-agilityn ja -aktivoinnin merkeissä, pitämään luentoa tai ohjaamaan eläimiä elokuviin sekä mainoksiin.

Olen kouluttanut eri eläimiä erilaisiin mainoksiin sekä lyhytelokuviin.
Myös omat perheeni kissani ovat esiintyneet laajasti erilaisissa tapahtumissa, lyhyt elokuvissa, sekä mainoksissa, kuvauksissa ja ohjelmissa, mm. pikkukakkosessa sekä ennätystehtaassa.


© 2019 Animal active | Kaikki oikeudet pidätetään
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!